top of page

GREEK PAGE

Καλώς ήλθατε

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ 

ΜΑΣ

Με μεγάλη εμπειρία σε παραγωγές κοινωνικής ευαισθησίας, η artpro αποτελεί την πιο ευέλικτη εταιρεία παραγωγής που δριαστηριοποιείται στο χώρο της διαφήμισης, του κινηματογράφου, της τηλεόρασης, του διαδικτύου και του θεάτρου με κύριο πεδίο τα τηλεοπτικά σποτ.

Επενδύουμε πρωταρχικά στη διαμόρφωση διαπροσωπικών σχέσεων με τους συνεργάτες μας. 

Για την ομάδα μας, η τέχνη είναι ζωή, it's art to be alive. 

Για λόγους ευελιξίας, εδώ θα βρείτε συγκεντρωμένες πληροφορίες για την εταιρεία μας στην Ελληνική γλώσσα. Παρακάτω υπάρχουν παραπομπές για τις αντίστοιχες κατηγορίες.

Εργαστήριο τηλεοπτικών σποτ & διαφήμισης

Η artpro προσφέρει εναλλακτικές - δημιουργικές λύσεις στο χώρο της τηλεοπτικής και ραδιοφωνικής διαφήμισης με επίκεντρο τον άνθρωπο, δεδομένης μάλιστα της ιδιαίτερης ευαισθησίας μας σε κοινωνικά θέματα.  Συνεργαζόμαστε σταθερά με διαφημιστικές εταιρίες, εταιρίες παραγωγής και marketing, επιχειρήσεις, ραδιοτηλεοπτικούς οργανισμούς, παρέχοντας υπηρεσίες ευρωπαϊκών προδιαγραφών.

Δημιουργία & επεξεργασία σεναρίου διαφήμισης, ραδιοτηλεοπτικού σποτ κοινωνικού μηνύματος, βιντεοκλίπ, οπτικοακουστικού υλικού που προορίζεται για εταιρικές παρουσιάσεις  / Οργάνωση & εκτέλεση παραγωγής / Μεταγλωττίσεις, υποτιτλισμό, προσαρμογές, ψηφιοποιήσεις / Υπηρεσίες εύρεσης ηθοποιών, σπίκερ, μοντέλων / Σκηνοθεσία / Διεύθυνση φωτογραφίας / Σκηνογραφία / Μακιγιάζ / Οπτικοακουστικές λήψεις 6Κ / Μοντάζ (Final Cut Pro, Premiere) / Επεξεργασία – βελτίωση ήχου & εικόνας / Σύνθεση & ηχογράφηση μουσικής / Σχεδίαση & εκτέλεση promo / Monitoring

Εργαστήριο κινηματογράφου & τηλεόρασης

Αναλαμβάνουμε ολοκληρωμένες ή τμηματικές τηλεοπτικές και κινηματογραφικές παραγωγές μικρού και μεγάλου μήκους σε Ελλάδα και εξωτερικό. Η artpro χρησιμοποιεί εξ ολοκλήρου ψηφιακή τεχνολογία υψηλής ανάλυσης 4K, ωστόσο καλύπτει και παραγωγές φιλμ. Ταινίες της έχουν διακριθεί σε μεγάλα ελληνικά αλλά και ευρωπαϊκά φεστιβάλ κινηματογράφου. και διαγωνισμούς. 

Δημιουργία & επεξεργασία σεναρίου / Οργάνωση & εκτέλεση παραγωγής ταινιών, σειρών, τηλεταινιών, ντοκιμαντέρ, εκπομπών, ρεπορτάζ, trailer / Μεταγλωττίσεις & υποτιτλισμό / Υπηρεσίες εύρεσης ηθοποιών, σπίκερ, μοντέλων / Σκηνοθεσία /  Διεύθυνση φωτογραφίας / Σκηνογραφία / Μακιγιάζ / Οπτικοακουστικές λήψεις 4Κ / Μοντάζ (Final Cut Pro, Premiere) / Επεξεργασία – βελτίωση ήχου & εικόνας / Σύνθεση & ηχογράφηση μουσικής / Σχεδίαση & εκτέλεση promo

Εργαστήριο σχεδιασμού και animation

Η artpro σας προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες και στο κομμάτι της γραφιστικής και του animation, καλύπτωντας το σύνολο των αναγκών βίντεο ενός δημοσίου ή ιδιωτικού φορέα ή μιας καλλιτεχνικής παραγωγής. Παράλληλα, το εργαστήριο μας υποστηρίζει τις παραγωγές της εταιρίας στο χώρο του κινηματογράφου, της τηλεόρασης, του θεάτρου και της διαφήμισης. Το τμήμα σχεδιασμού μπορεί να εγγυηθεί άψογο αισθητικό αποτέλεσμα, ανταποκρινόμενο στις απαιτήσεις και τους στόχους σας. 

Σενάριο και σχεδιασμός animation / 2D animation / 3D animation / Εταιρική ταυτότητα / Logos / Δυναμικές Ιστοσελίδες / Βάσεις Δεδομένων / Εταιρικές παρουσιάσεις / Σχεδιασμός ψηφιακών εκτυπώσεων / Γραφιστική επεξεργασία & βελτιώσεις / Multimedia εφαρμογές 

Εργαστήριο θεάτρου και εκδηλώσεων

Η ομάδα της artpro αναλαμβάνει την παραγωγή και εκτέλεση ανεξάρτητων θεατρικών παραστάσεων. Παράλληλα, συνεργάζεται με θεατρικές σκηνές και φορείς για τη συμμετοχή της στην οργάνωση και εκτέλεση της παραγωγής.  

Από το 2004 μέχρι σήμερα, ανεβάζει παραστάσεις σε όλη την Ελλάδα, σε ανεξάρτητα θέατρα και πολιτιστικά φεστιβάλ. Επιπλέον, έχει επεκταθεί στο χώρο του θεάματος, αναλαμβάνοντας την διοργάνωση εκδηλώσεων και ημερίδων με multimedia εφαρμογές. 


Δημιουργία & διασκευή θεατρικού έργου / Οργάνωση & εκτέλεση παραγωγής / Σχεδιασμός & υλοποίηση δημόσιων θεαμάτων / Οργάνωση πολιτιστικών εκδηλώσεων & ημερίδων / Υπηρείες εύρεσης ηθοποιών / Σκηνοθεσία  / Σύνθεση & ηχογράφηση μουσικής / Σκηνικά & κοστούμια / Φωτισμός / Ηχοληψία / Multimedia εφαρμογές

ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΗΝ

ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ

Η προσωπική επαφή μαζί σας αποτελεί έμπνευση και κίνητρο για να συνεχίσουμε να δημιουργούμε!

 

Η ομάδα μας είναι ανοιχτή σε συνεργασίες με διαφημιστικές εταιρίες, ραδιοτηλεοπτικούς οργανισμούς, εταιρίες παραγωγής, ιδιώτες, καλλιτεχνικές ομάδες, μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς και άλλους κρατικούς ή ιδιωτικούς φορείς.

 

Εκτός του ιδιόκτητου 4Κ εξοπλισμό μας, η εταιρία δύναται να καλύψει και κάθε άλλη εξοπλιστική ανάγκη ενός project μέσω του δικτύου συνεργατών της. Ανάλογα με τις απαιτήσεις, η εταιρία θα παράσχει τον απαιτούμενο ψηφιακό εξοπλισμό ή εξοπλισμό φιλμ στις πιο αναγωνιστικές τιμές της αγοράς.

 

Η Εταιρεία

Η Η artpro ιδρύθηκε το 2008 από καλλιτεχνική ομάδα σκηνοθετών και ηθοποιών με δράση στον κινηματογράφο και το θέατρο. Η δραστηριοποίησή της, ωστόσο, στο χώρο της τέχνης και των πολυμέσων προηγήθηκε με τη μορφή πολιτιστικής οργάνωσης. Από το 2004 πραγματοποιούνται παραστάσεις υπό την αιγίδα της συγκεκριμένης ομάδας. 

Σήμερα, η artpro είναι μια απόλυτα ευέλικτη και πρωτοπόρος επιχείρηση καλλιτεχνών που στόχο έχει τη δημιουργία ανεξάρτητων παραγωγών στο χώρο της ψυχαγωγίας και της διαφήμισης. Βασικός μας στόχος η κατάθεση νέων ιδεών και η υλοποίησή τους με τα πιο σύγχρονα τεχνολογικά μέσα πάντα με επίκεντρο τον άνθρωπο. Αυτός είναι και ο λόγος που η εταιρεία μας εξειδικεύεται σε παραγωγές με θέματα κοινωνικής ευαισθησίας όπως η ασφάλεια των παιδιών στο διαδίκτυο, το προσφυγικό, η υπερανακύκλωση, τα άτομα με αναπηρία, η επιληψία κ.α.

Alma Team

Η alma team είναι μια κλειστή ομάδα νέων συγγραφέων που δραστηριοποιείται μέσω της artpro. Στόχο έχει την καθιέρωση μιας ξεχωριστής πολιτιστικής ταυτότητας, μέσω ανεξάρτητων παραγωγών. 

 

Η ομάδα αυτή είναι μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα και απαρτίζεται από δημιουργούς πρωτότυπων σεναρίων και έργων για τον κινηματογράφο, το θέατρο και την τηλεόραση. Βασικές της αρχές είναι η χάραξη μιας εναλλακτικής πορείας στον πολιτισμό και την τέχνη. Στις προτεραιότητες της ομάδας είναι και η προστασία των καλλιτεχνών από την εκμετάλλευση των έργων διανοίας τους. Η alma team ευελπιστεί να αποτελέσει έναν φάρο ελπίδας για τους νέους ανθρώπους που επιθυμούν τη δραστηριοποίησή τους στο χώρο της Τέχνης. 

Family Marketing

Με κύριο άξονα τη δημιουργία ποιοτικών παραγωγών με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο, η artpro εισάγει στην αγορά ένα απόλυτα καινοτόμο και ιδιαίτερα προσιτό πρότυπο συνεργασίας. Το Family Marketing στοχεύει στην ελευθερία της διακίνησης ιδεών και στην αμοιβαία ανταλλαγή απόψεων με τον πελάτη γύρω από την υλοποίηση ενός συγκεκριμένου project. 

H ανάπτυξη διαπροσωπικής σχέσης σε ένα περιβάλλον χτισμένο πάνω στο πρότυπο μιας οικογένειας, παίρνει τη θέση της μέχρι τώρα στερεότυπης απρόσωπης συναλλαγής μεταξύ πελάτη και πωλητή.

Ο πελάτης με την έναρξη της συνεργασίας του με την καλλιτεχνική μας ομάδα αποκτά αυτομάτως προσωπικό σύμβουλο, του οποίου χρέος θα είναι, εκτός από τη συνεχή παροχή συμβουλών, η υποστήριξη του πελάτη και η εξειδικευμένη μελέτη των ιδεών του. Ο πελάτης, από την πλευρά του, έχει τη δυνατότητα να επιλέξει ποιο τμήμα ενός project αναλαμβάνει ο ίδιος και ποιο θα παραχωρήσει σε εμάς.

 

Άμεση επικοινωνία στο email fm@artpro.gr
 

bottom of page